Meny Stäng
bikini

Om Saltabad

 

Saltabad är ett svenskt badmärke som specialiserar sig på bikinis, baddräkter, badlinnen, strandplagg och herrbadkläder.

Vår vision är att vi ska kunna erbjuda badkläder till alla kroppar och former. Med vårt breda sortiment vad gäller modeller och storleksutbud kan just du hitta något till din kropp. Vi har storlekar från A till K-kupa i överdel, underdelar och baddräkter finns i storlekar 34 till 54. Alla våra delar säljs separat så du kan mixa och matcha precis som du själv vill. Nu kan du även matcha med hela familjen då vissa av våra serier finns både till dam, herr och barn!

Vi vill att det ska kännas bra och hållbart att handla våra badkläder, därför har vi valt att ha produktionen i Europa för en kortare transportsträcka av våra varor. Vi väljer även att sy upp små kvantiteter av varje kollektion, för att vi vill att varje plagg ska komma till användning. Vi är även väldigt måna om våra medarbetare där vi har schyssta arbetsvillkor. En kombination av hållbar produktion, och glada medarbetare tror vi speglar resultatet av ett bra kvalitetsplagg. Vi är därför väldigt stolta över att ha återkommande nöjda kunder av våra badplagg varje år.

Saltabad säljs av flera olika återförsäljare runt om i hela Sverige, men även i Danmark, Norge och Finland.

Vill du bli återförsäljare av Saltabads kollektioner av bikinis, baddräkter och badkläder? Tveka inte att kontakta oss på mail info@saltabad.se eller telefon:  0709 15 51 11.